Nieuws & Acties

Wilt u uw rokerslijntjes laten opvullen? Dat kan bij Beauty Care Center van Marcella Bakker, natuurlijk gevestigd in BEX Zuidlaren. Boek uw afspraak op 06-232 98 819 of op 050 36 437 16

Deze actie geldt in de maand maart 2018.

Namens het hele team van Beauty Experience Zuidlaren wensen we u héél fijne, gezonde, lekkere en mooie kerstdagen. Wij zijn tijdens Kerst dicht en staan daarna gewoon weer voor u klaar. Op nieuwjaarsdag moeten we vervolgens even uitbuiken en vanaf 2 januari zijn we gewoon weer aanwezig :). Tot snel!

Op vrijdag 17 november vieren we graag met jou een groot feest ter ere van de opening van hét nieuwe beautyconcept: BEX Zuidlaren. Je bent van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje in ons nieuwe pand. We laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben, letterlijk en figuurlijk :).

Vanaf vandaag is de Beauty Experience Zuidlaren officieel geopend! Nies leidt je rond in ons mooie, net verbouwde pand aan de Stationsweg 57 in Zuidlaren.

Beauty Experience Zuidlaren is een verzamelpand voor salons, gespecialiseerd in beauty en ontspanning. Het unieke aan BEX is dat je er een compleet aanbod vindt van behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, mentale en fysieke gezondheid en verwennerij te maken hebben.

Morgen maken we bekend wanneer ons grote openingsfeest is!